Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Χριστινα Μπομπα : Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει ως... σέξι αγιοβασιλίτσα! pic - Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο.

Χριστινα Μπομπα : Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει ως... σέξι αγιοβασιλίτσα! pic - Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο.. Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράζεται τις εμπειρίες του και δίνει κουράγιο σε όσους προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.

Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Όπως είχε αποκαλύψει η χριστίνα μπόμπα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει έγκυος και παρά την αρχική απογοήτευση τα κατάφεραν και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους να δύο υπέροχα μωράκια. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα.

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε ποιο ήταν το επάγγελμά της πριν ...
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε ποιο ήταν το επάγγελμά της πριν ... from image.fthis.gr
Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Ο λόγος που δεν έκανε μαθήματα ανώδυνου τοκετού και η απαγόρευση των γιατρών. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα.

Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη.

Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram.

Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης παντρεύτηκαν στην σίφνο το 2018 και τα χριστούγεννα που μας πέρασαν ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά! Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό:

Χριστίνα Μπόμπα: Μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου ...
Χριστίνα Μπόμπα: Μίλησε για όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου ... from www.grtimes.gr
Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο.

Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση.

Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη. Η κάμερα της εκπομπής dot. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της χρίστινας μπόμπα κατά τη διάρκεια των χριστουγέννων. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφαγε το έπαθλο των "Διασήμων" του ...
Η Χριστίνα Μπόμπα έφαγε το έπαθλο των "Διασήμων" του ... from static.fthis.gr
Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram. Η χριστίνα μπόμπα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της, είχε μιλήσει για την εξωσωματική που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά και για το γεγονός πως με τον σάκη τανιμανίδη είχαν σκεφτεί και την. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο.4. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα.

Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας… επί 2», έγραψε ο σάκης τανιμανίδης στο instagram. Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους κοριτσάκια. Γονείς έγιναν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Η πρώτη υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της στην ύδρα. Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα. Όλες οι ειδήσεις για χριστινα μπομπα. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Η γνωστή influencer χριστίνα μπόμπα βρίσκεται πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης τηςμ και από μέρα σε μέρα. Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η χριστίνα μπόμπα σε συνέντευξή της στην ελεονώρα μελέτη, ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος.